nuffnang adds

Wednesday, 29 January 2014

Happy Birthday To My Mum

Semalam birthday my mum yang ke 54 tahun.. Semalam call mak n wish Happy Birthday jaa.. Bila mak nak cakap dengan cucu dia.. Cucu dia biasa la.. Suka main2.. Bila kita hala fon kat dia. Siap lari2 lagi. Lepas tu gelak kuat pulak tu. Akiff memang gatai sikit. Payah nak cakap fon. 

Malam tu aku dapat tengok gambar ja. Kiriman dari adikku Husaini. SECRET RECEPI tuuu.. Hihihi.. Sedap tuu.. 
 Happy Birthday mak.. Semoga Panjang Umur dan diberikan kesihatan yang baik. Salam sayang dari anak mu yang jauh.. Hihihihi..



Kat bawah ni untuk Akiff. Sempat la Akiff makan. Hari Khamis ni balik. Alang2 simpan kat Akiff ni. Ummie n Abah dia pun ada share jugak la.. Hihihi..

2 comments:

  1. hepi belated besday auntie...muda setahun dr mak sy...55 thn & cucu dah 7 org...cucu sulong dah 11 thn...hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks.. Hihihi..Mak zaza baru ada 2 cucu ja.. Hihihi..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...