nuffnang adds

Tuesday, 21 January 2014

Akiff dah pandai pi toilet?

Nampak tak gambar kat bawah tu.. Nampak tak Akiff pegang apa? Aku tengah nak latih dia kalau nak "yak" kena pi toilet. Ada sekali tu ja dia cakap nakpi toilet. Dah masuk toilet.. Dia siap gelak2 lagi.. Suka nya diaa.. Main2 kan aku.. Saja ja nak test nak duduk kat mangkuk tandas tuu.. 


4 comments:

  1. ni first child eh ? rasa excited nak ada anak bila baca semua celoteh si Akif ni :l

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'aa.. 1st child. Klu kita kita penat tu bila dia senyum ja terus rasa hilang penat tu.

      Delete
  2. budak2, ada masa dia pandai usik kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu laa.. Tau pulak dia nak usik kita. Siap gelak2 lagi.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...