nuffnang adds

Sunday, 29 June 2014

Berpuasa di perantauan..

Assalamualaikum...

Selamat berpuasa kepada semua muslimin dan muslimat.. Tahun ini aku sambut puasa di perantauan seorang diri... Huhuhu... Orang kesayangan ku di KL... Haaa... Dulu asyik duk kata.. Bestnya kat Sabah Sarawak.. Buka puasa awal.. Haaa... Tahun ni dapat la aku merasa, tapi........ Huhuhu... Semoga orang kesayangan ku sihat tubuh badan semasa menjalani ibadah puasa.. Bangun sahur eek... Jangan tak bangun pulak... 

Thursday, 26 June 2014

Suka berbisik.. Pssst..

Assalamualaikum...

Masa dalam kereta.. Akiff suka sangat nak berbisik kat abah dia.. Walaupun abah dia tengah drive.. Padahal tak ada apa pun.. "Psssstt.. Pssstt.. Parking.." Hahaha... Boleh pulak last-last dia sebut parking... Abah dia pun suruh la Akiff bisik kat aku pulak.. Nak tahu Akiff jawab apa? 


Haa... Itu jawapan dia.. Ummie tak ada telinga.. Hahaha.. Ya laa.. Aku pakai tudung.. Mana dia nampak telinga aku.. Hahaha.. Aku pun kata la.. Telinga ummie kat sini sambil tunjuk..


Hahaha... Bisik jugak dia.. Walaupun berkali-kali kata aku tak ada telinga..


Wednesday, 25 June 2014

Wordless Wednesday : Doublefie a.k.a. Selfie Berdua


Doublefie a.k.a. Selfie berdua.. Boleh aku buat perkataan sendiri.. Hahaha... Ada cerita di sebalik gambar-gambar ni.. Nanti aku cerita..

Tuesday, 24 June 2014

Hadiah birthday untuk lelaki..

Assalamualaikum...

Entry ni agak ketinggalan sikit.. Tapi tak kisah lah.. Hahaha... Cuti sekolah bulan 5 baru-baru ni aku balik KL... Dari Sibu aku transit Kuching.. Haa.. Kat sini aku ambil peluang beli hadiah kat my hubby.. Amboi... Beli kat airport kaaauuuu... Hahaha.. Kat sini saja aku terfikir nak beli.. Nak tahu hadiah apa? Sat nooo... 


Nampak tak? Rasanya boleh agak tak apa dia?


Nampak tak ketekunan dan kepulunan my hubby bukak hadiah dia..


Haaa... Ni la hadiah dia.. Perfume Mont Blanc Starwalker.. Memang wangi.. Aku sebelum beli aku survey dulu.. Rata-rata aku tengok yang ni memang wangi. Sebelum ni aku ada jugak bagi perfume DKNY New York Limited Edition.. Memang yang tu aku tak jumpa.. Perfume tu aku rekemen jugak.. Wangi...

Friday, 20 June 2014

Blog cuti..

Sudah lima hari aku di bumi kenyalang ini.. Masih belum hilang lagi mood cuti.. Blog aku pun dah lama di cutikan.. Hehehe.. Sorry yer darling... Hampir sebulan jugakla.. Biasa la aku.. Kalau cuti sekolah n berada di samping Akiff tersayang.. Memang aku akan bercuti blogging. Sebaiknya aku layan si Akiff lagi.. Hehehe.. Dah jarang jumpa kan? Kena la layan dia sehabis mungkin.. Dah pandai pot pet dah dia sekarang.. Macam-macam pertanyaan n cerita dia nak ungkapkan.. Mulut tu mesti ada perkataan "Kenapa.." Sebab apa? Sel-sel otak sedang berhubung.. Hehehe...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...