nuffnang adds

Thursday, 26 June 2014

Suka berbisik.. Pssst..

Assalamualaikum...

Masa dalam kereta.. Akiff suka sangat nak berbisik kat abah dia.. Walaupun abah dia tengah drive.. Padahal tak ada apa pun.. "Psssstt.. Pssstt.. Parking.." Hahaha... Boleh pulak last-last dia sebut parking... Abah dia pun suruh la Akiff bisik kat aku pulak.. Nak tahu Akiff jawab apa? 


Haa... Itu jawapan dia.. Ummie tak ada telinga.. Hahaha.. Ya laa.. Aku pakai tudung.. Mana dia nampak telinga aku.. Hahaha.. Aku pun kata la.. Telinga ummie kat sini sambil tunjuk..


Hahaha... Bisik jugak dia.. Walaupun berkali-kali kata aku tak ada telinga..


2 comments:

  1. aiiii....abang dok bisik apa tuu uncle nak dengaq jugak..heheheh saja melawak jaa nooo

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...