nuffnang adds

Monday, 6 January 2014

CAR, PUJAAN HATI AKIFF.

Akiff memang peminat setia "car" dan seangkatan dengannya.. Antara lori, truck, bas, van n train.. Akiff paling minat mainan "car".. Kenapa aku nak panggil car? Panggil aja la kereta.. Hihihihi.. Sebab akiff memang panggil "car".. Kalau sebut kereta pun dia kenal gak.. Saja nak berlagak sikit.. Hahahaha.. Boleh macam tu?

Dalam handbag aku mesti ada simpan mainan dia.. Nak pergi mana saja mesti aku bawak.. Spare bawak.. Nanti akiff kebosanan, in case ummie n abah dia nak lepak kat kedai makan.. 

Tadi aku sempat snap gambar tow truck n "car" dia.. Sempat panggil2 aku lagi.. "Ummiie... Car roshhaaak.." Sambil tepuk2 tangan aku.. Nak tunjuk kat aku..


Atas ni gambar tow truck tuu.. Nampak tak ada mcm hook kat situ.. Boleh dia fikir nak sangkut kereta kat belakang tuu.. Ni kesan dia tengok tow truck yg ada kat jalan raya la ni.. Akiff memang suka kalau tengok kereta rosak.. Kalau dia mengantuk nak pejam mata pun dia boleh bangun nak tengok kereta rosak..

Haaa.. Nak tengok apa yang akiff tunjuk kat aku?


!


!


!


!


!


!



!


!



!


JENG.. JENG.. JENG..


2 comments:

  1. anak lelaki kan..mainannya lori kereta semua lah kan... hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. anak laki tak ader mainan lain.. tak kereta.. lori. hihihi..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...