nuffnang adds

Thursday, 22 May 2014

Indoor Playground di Star Mega Mall Sibu

Assalamualaikum..

Minggu lepas kan Akiff n My Hubby datang jenguk aku kat Sibu ni.. Masa nak balik rumah sewa aku ni kami singgah Star Mega Mall.. Masa jalan-jalan kat situ terserempak indoor playground kat sini.. Selama aku pergi sini tak pulak aku terserempak dengan benda ni. Ya laa.. Aku kalau pergi pun hanya satu tujuan beli barang. Bila sampai ja Akiff laju ja nampak ada indoor playground kat sana.. Harga masuk Rm5 per entry.. 

Ni Dinosaur slide.. Tapi Akiff macam biasa la.. Takut.. Ada budak kecik dari Akiff relax ja naik atas turun. 


Nampak tak ada budak yang pakai baju coklat tu? Akiff la tu..


Nak naik buai pun boleh..



Yeaaaahh... Akiff memang suka kalau naik horse..


Yang ni Akiff main kat bawah ja.. Dia tak berani nak naik kat atas..

Haa... Selain yang ni ada jugak yang mainan letak duit 50sen tu.. Yang tu memang permainan wajib Akiff laa..



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...