nuffnang adds

Thursday, 1 May 2014

Handphone En. Hubby rosak.

Assalamualaikum..

Aku kalau bangun pagi selalunya akan Whatsapp En. Hubby say Good Morning ka tanya dah bangun ka belum.. Tapi, tadi pagi tunggu punya tunggu En. Hubby tak reply-reply pun.. Kalau tengokkan kat WhatsApp tu macam massage tak sampai.. So, aku call la... Tak dapat... Call setiap jam.. Tak dapat.. Risau gak.. Ya laa... Dah la PJJ.. Akiff pulak kat kampung sekarang.. Risau kalau jadi apa-apa... Tapi hati naluri seorang isteri ni kuat mengatakan handphone En. Hubby rosak.. Mungkin jadi macam handphone aku dulu.. KLIK SINI.

So, pukul 11 En. Hubby call.. Berlari aku dari dapur nak pick up phone.. Hihihi.. En. Hubby call guna handphone lama. En. Hubby aku cakap handphone rosak.. Bila ON keluar sampai perkataan SAMSUNG ja.. Hmm... Boleh beli handphone baru la.. Hahaha.. Tapi En. Hubby nak cek dulu.. Tak tau lagi dia nak beli baru ka tak.. Sebab banyak nak labur kat tempat lain lagi..

4 comments:

  1. kalau handphone tak ada, susahla si isteri nak bertanya khabar karang. nasib baik ada hp lama ye. ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu laa.. Kalau telefon buat hal memang susah sekarang ni..

      Delete
  2. Betapa pentingnya telefon kan... Zumal singgah dari link kat nuffnang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu laa.. Thanks coz singgah sini.. ;)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...