nuffnang adds

Sunday, 18 May 2014

Akiff n Abah menjenguk Ummie...

Assalamualaikum..

Hampir seminggu aku tak sempat menulis coretan di blog kesayangan aku ni.. Lepas busy dengan kertas peperiksaan, aku busy melayan buah hati aku pulak.. Hihihi... Aku kalau ada Akiff memang aku kurang nak update blog.. Melayan karenah si Akiff ni.

Hari isnin lepas Akiff n abah datang menjenguk aku kat sini.. Hati ni bukan main suka la.. Tapi hari ni Akiff n My Hubby dah balik KL.. Tapi tak apa sebab selepas seminggu aku akan menyusul.. 


Ni masa Akiff kat KLIA.. My hubby send gambar kat WhatsApp aku.. My hubby aku cakap Akiff tak reti duduk diam..Sat gi dia berlari sana.. Sat gi dia berlari sana.. Adoi.. Poonaaat.. Akiff memang budak yang aktif dan senang nak berkawan dengan orang.. Pantang nampak budak dia akan tegur n main..



Masa ni Akiff dah sampai Sibu.. Yeeaaah..

Minggu ni memang agak busy disekolah.. Dengan sambutan Hari Guru lagi laa... Dengan ada dinner sekolah la... Masa dengan Akiff sekejap ja.. Walaupun masa aku dengan Akiff terhad saja.. Tapi aku Happy dapat luagkan masa dengan kedua buah hatiku ni.. 

2 comments:

  1. Wahh mesti suka kan ya la org tersayang dah ada depan mata ..
    Gtula bila jauh masa pon terbatas kan ..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...