nuffnang adds

Friday, 23 May 2014

Projek Alas Gelas

Assalamualaikum...

Minggu ni minggu peperiksaan.. Untuk pendidikan seni aku ada mintak pelajar aku untuk buat satu projek untuk dorang siapkan dalam masa 2 minggu.. Yang mana boleh buat ni ambil masa seminggu ja..  Aku mintak dorang buat alas gelas yang berbentuk anyaman. Aku minta dorang buat rangka dulu sebelum mulakan. Mereka ni agak lemah dalam bab mengukur ni.. So kena tolong la jugak..


Nampak tak bukan main tekun lagi..

Taraaaa... Ni la hasilnya..

Cantik tak? Comel tak?

2 comments:

  1. Wah...cantik la....guna material apa tu...ni part ni my daughter suka ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni guna kain felt.. nanti try la buat.. ;)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...