nuffnang adds

Friday, 9 May 2014

Kesibukan melanda.

Assalamualaikum..

Dalam beberapa hari ini aku tak sempat nak update blog. Kesibukan melanda diriku. Menyiapkan kertas peperiksaan pelajar pendidikan khas.. Tuuuu laaaa... Bertangguh sangat kerja.. Hahaha... Kena pulun la.. Dah la satu subjek kena buat 3 set soalan yang berlainan ikut aras pelajar. Lemah, sederhana dan tinggi..



Kelmarin aku demam pulak.. Masa malam tu dah rasa dah.. Tapi ketegaq tak mau makan ubat siap-siap.. Aku pi sekolah dengan badan yang lemah.. Gagah jugak diri aku nak mengajar. Lepas tu tak boleh tunggu dah.. Loceng sekolah bunyi ja aku pi punch card. Makan ubat siap-siap. Balik tido sekejap dah berpeluh. Lepas tu bila malamnya.. Demam melanda lagi. Aku makan ubat lepas tu tidur.. Pukul 3.00 pagi jaga, makan ubat lagi. Sekarang.. Alhamdulillah sihat dah.. Hanya tekak ja rasa macam sakit sikit.. Kena banyakkan minum air masak..

9 comments:

  1. Hehe same la kita.. Sedang gigih siapkan soklan exam bebudak.. Chaiyok2

    ReplyDelete
  2. get well soon zaza, samalah kita pun busy juga hari ni...

    ReplyDelete
  3. didoakan cepat sihat zaza, chaiyok2 siapkan soalan

    ReplyDelete
  4. Selamat menjalankan tugas cikgu hihi
    Sama lah cikgu
    Cik akak pun demam gak nie
    Di tambah lagi dengan batuk bagai

    ReplyDelete
  5. semoga cepat sihat....nnt boleh dah buat soalan...

    ReplyDelete
  6. Terima Kasih semua.. Sekarang dah OK.. Cuma tekak ja rasa sakit sikit..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...