nuffnang adds

Tuesday, 1 April 2014

Kad Maybank Superman.

Assalamualaikumm.... 

Al kisahnya macam mana aku boleh tukar kad maybank baru... Macam ni.. Tujuan utama nak pi Maybank of coz la nak keluarkan duit.. Aku n kawan aku punya la excited nak keluarkan duit. Kononya macam gaji masuk.. Gaji pun belum dapat lagi.. Hahaha..

Dengan lajunya kami menuju ke arah mesin ATM yang dua2 masih belum berpenghuni.. Nasib aku baik.. Boleh keluarkan duit.. Tapi... Kawan aku... Mesin ATM tu lapar la pulak.. Dia pi telan kad kawan aku ni... Hahaha.. Terpaksa la jumpa pegawai bank.. Pegawai bank tu cakap memang mesin ATM yang dia telan tu dah ramai yang kena.. Hahaha.. Kawan aku tanya tak boleh keluarkan kad tu ke? Pegawai tu cakap tak boleh.. Kalau keluarkan pun memang tak boleh pakai.. Kena gunting jugak kad tuu.. Elllleeeeehhh... Tahu laa.. Nak suruh tukar kad la tu.. Kawan aku tu pakai kad yang tak ada expired tu.. Yang warna kuning tu.. Sama la macam aku...



Haaa... Kad aku macam ni laa... Alang2 menyeluk pekasam... Aku pun apa lagi.. Tukar jugak la... Aku memang dah lama berkeinginan nak tukar kad ni.. Cuma kawan aku ni.. Dia sedih sebab terpaksa tukar.. Sebab kad ni tak ada expired.. Tak payah nak renew.. Hahaha...

Nak tahu tak kad Superman aku macam mana?

Nampak tak? Cantik kan.. Lepas ni super"keluar" duit laa... Sebab gambar pun superman.. Hahaha.. Aku siap tanya lagi.. Ada gambar lain lagi? Hahaha... Demand tuuu...

8 comments:

  1. design baru pulak kad maybank ni..aku tukar bulan lepas tak macam ni lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tarik org suruh tukar kad la tuu..

      Delete
  2. Lawaaa, fiza nye gambar cherry tu.nk tuko yg superman lah pasni.mana tahu kot duit pun laju laju masuk cam superman nih.kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... Kalau laju masuk tak per.. takut keluar pun laju.. hahaha..

      Delete
  3. Assalamualaikum. wahh boleh tukar ke? sheila pakai yang cherry gak. adoii kalau tahu ada design lain, mesti nak tukar gak. singgah menabung ford sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... Boleh tukar..Thanks sbb klik tabung.. nanti zaza singgah blog sheila tolong menabung eekk.. ;)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...