nuffnang adds

Friday, 4 April 2014

Keywords : Ada org cari rumah sewa di sibujaya laa..

Nampak tak keywords yang atas sekali tuu... Area rumah sewa Sibujaya 2014.. Ada orang nak cari ka? Hmm.. Rumah aku ni memang kosong la lagi satu bilik.. Sapa nak boleh email aku la.. Hihihi.. Memang aku tengah cari orang pun.. Sebab housemate aku ni pregnant.. Due dia bulan 5 ni.. Risau gak tinggal sorang.. Kalau boleh melayu la.. Of coz perempuan.. Kalau cikgu lagi bagus.. Hihihi.. Memilih..

5 comments:

  1. mesti cikgu2 gak tu yg dok google...

    ReplyDelete
  2. mesti cikgu2 gak tu yg dok google...

    ReplyDelete
  3. Assalam.

    If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

    If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

    Dan..
    90+ pemenang by Random.org dicari :)
    Antara hadiah:
    >> Buku Cerita Ahmad Ammar
    >> Naked 2 Eye Shadow
    >> Inner Neck Magic Berdagu
    >> Inai Homemade
    >> 5.11 Tactical Belt

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    Tutorial cara kedua utk follow blog pun disediakan :)

    ReplyDelete
  4. Saya guru br posting mau cr rumah area sibu jaya

    ReplyDelete
  5. Dh ada housemate ke?email me sazanazakaria@yahoo.com kalau blum ada

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...