nuffnang adds

Tuesday, 29 April 2014

Secret Recipe Sibu.


Tahu tak gambar kat atas apa dia? Alas gelas bergetah Secret Recepi.. Haaa.... Dah beberapa bulan aku tak pi menyinggah untuk bersantap di sini.. Ahad lepas aku pi dengan housemate aku.. Saja ajak dia keluar pi bandar. Minggu last dia di Sibu sebab minggu depan dia dah cuti awal nak bersalin.. 

Aku ada post gambar ni kat Instagram n Facebook bertanyakan alas gelas getah kat Secret Recepi Sibu saja ka yang ada? Selalu kan pakai kertas jaa.. Rupanya aku yang ketinggalan.. Hahaha... Nampak tak kat situ? Sebenarnya aku nak bagi tau aku dah lama tak pi singgah Secret Recepi ni.. Hahahaha...

Nak tau tak betapa pulunnya aku... Aku tanya adik yang hantar order tu.. Ada jual tak yang ni? Hahaha.. Dia senyum jaa...

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...