nuffnang adds

Sunday, 27 April 2014

Manusia... Manusia.. Grrr..

Assalamualaikum...

Ini semalam punya cerita. Semalam aku teman kawan aku pi bandar Sibu.. Dia ada nak settlekan apa yang patut laa... Jalan punya jalan... Ronda punya ronda.. Kami singgah la kat Giant.. Nak beli barang keperluan sikit.. Aku beli barang sikit ja...

Masa nak beratur tu aku beratur la.. Mula-mula kawan aku beratur depan aku.. Tiba-tiba dia tukar pi lane lain.. Aku still beratur di lane yang sama.. Boleh pulak dia cakap ada lagi.. Anak dia ka mak dia ka tengah nak beli barang lagi. Kata tengah timbang.. Masa tu ingatkan sekejap ja la.. Aku tunggu je laa.. Lepas tu dia pulak menghilang.. Pi panggil anak dia n mak dia kut.. Tak pa.. Saaaaaabbaaaaarrr ja aku... Kawan aku dah habis membayar dah.. Aku masih setia menunggu... Haaiiiyaaaa....

Hiiiisssshhhhh.... Beratur bukan nya panjang berjela puuuunnn.... Yang manusia ni dah tau belum habis shopping jangan la beratur.. Beli perabih dulu.. Lepas tu nak bayar banyak mana pun tak paaaa... 

Gggrrrrrrrrrrrrrr.... Geram aku.. Manusia... Manusia...

2 comments:

  1. dorg beratur awal2 sbb tak nak tggu smbil tu ada yg tengah membeli lagi..mmg geram kalau org buat mcm nie.. kalau kita tak menunggu tak pe la..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...