nuffnang adds

Thursday, 24 April 2014

Televisyen Kotak

Assalamualaikum..

Haaa... Tau tak apa dia televisyen kotak yang aku maksudkan... Antik punya.. Sat aku tunjuk gambar..

Haaa... Nampak tak? Yang ni la aku panggil TV kotak... Kalau tv macam ni memang popular kat rumah orang semenanjung kat Sarawak ni.. Asalkan ada jaa... Cikgu yang baru posting macam aku ni mana ada duit nak beli mahai-mahai macam TV flat screen ni.. Yang ni nak tau aku beli berapa hinggit? RM168 aku beli.. Habis tawar dah dari RM188.. Ni 15".. Jadi lah.. Tapi kat umah sewa aku ni hanya dapat channel 1, 2 n 3 jaa... Kalau nak pasang enjoy boleh ja.. Sekali pasang ja RM300++... Nanti dulu kut.. Janji boleh layan TV.. Tak la sunyi sangat rumah aku ni.. Kalau sunyi2 ni yang buat aku touching.. Nak sedih ja..

4 comments:

  1. selamat pagi singgah pagi khamis
    have a great day :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks... ;) Selamat tengahari.. Hihihi..

      Delete
  2. Assalamualaikum.. mahal juga tv kotak ni. old skool je sheila tengok. apapepun, bersyukur :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam... itu la.. bersyukur daripada tak ada.. ;)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...