nuffnang adds

Thursday, 3 April 2014

Kajol di SMK Sibujaya.

Assalamualaikum...

Haaa... Macam mana pelakon bollywood boleh ada kat Sibu ni.. Wow... Kajol pulak tu... Aku siap tangkap gambar dia n bergambar lagi...


Ni la Kajol SMK Sibujaya.. Nama dia Puspa.. Aku n dia sama-sama lapor diri pada tarikh yang sama di sekolah ni.. Kenapa aku kata Kajol? Gelaran yang diberi masa Kem Pengawas. Sebab ada satu game macam explorace laa.. Student kena cari siapa dia la Kajol.. Aku pulak jadi peneman kawan aku ni.. Dia punya la cari tempat baik punya.. Belakang sekolah tepi pokok.. Punya la payah nak cari.. Ada sampai satu group ni tersalah cikgu. Siap cikgu tu suruh nyanyi tiga lagu lagi.. Lepas tu baru cakap kata dia bukannya Kajol.. Hahahha.. Tipah tertipu laaaa...




Nak tahu tak.. Puspa ni merupakan cikgu India yang pertama yang lapor diri di sekolah SMK Sibujaya ni.. Kat kawasan Sibu ni.. Kaum India la yang paling susah nak jumpa kat Sibu ni.. Ada dia n adik lelaki dia pergi beli barang di Pekan Sibujaya ni.. Puspa cakap.. Aku rasa macam orang asing la.. Orang mesti pandang.. Yaa laaa... Dia n adik ja orang india yang tinggal di Sibujaya ni.. Kat sini dia tinggal dengan adik lelaki dia... Adik dia pun baru kerja kat Sibujaya ni..

6 comments:

  1. Assalamualaikum. wah bestnya ada geng. hehehe takpelah. mula2 je rasa janggal.. hehe singgah menabung libresse sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.. Thanks.. :)

      Delete
  2. kalau dia kajol, awak pula apa? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya hanya insan biasa.. Hahaha..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...