nuffnang adds

Saturday, 5 April 2014

Tersasul..

Assalamualaikum...

Semalam aku ada UP satu entry ni.. Celebrate 3rd Birthday Akiff.  Tiba2 En Hubby Whatsup bagi tau.. Tarikh birthday Akiff salah tuu... Huhuhuhu... Laaa... Aku bubuh tarikh due yg sepatutnya aku bersalin.. Memang aku suka tertukar tarikh birthday Akiff dengan tarikh due kat buku merah tuu... Akiff kan dia keluar awal 4 hari.. Hihihihi.. 

Aku dah set kat kepala Akiff akan keluar 27hb Mac.. Siapa tahu kuasa Allah.. Tiada siapa boleh halang.. Pernah tak ampa semua jadi macam aku.. Tak kira la tarikh ka nama kaa... Huhuhu...

4 comments:

  1. hihihi mesti bila tengok tarikh tu,,rasa,,alamakkkkk,,tertukarrrr hehhe,,btw, dah follow blog ni,,jemput follow balik

    ReplyDelete
  2. kekekek umiii nape ni umii.....

    ReplyDelete
  3. Biasalahtu.. satu anak beribu urat yang putus tu yg boleh tersilap

    ReplyDelete
  4. hehe itu pon dah tertukar kan.hehe
    http://eykabaha.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...