nuffnang adds

Monday, 31 March 2014

Akiff faham... Tapi...


Haaa... Biarlah gambar berbicara... Akiff dah faham dah kalau dia pi airport.. Banyak aeroplane tuu.. Kiranya nak pi hantar ummie dia work laa.. Pandai dah anak ummie sekarang.. Tapi aku... Perasaan sedih seorang ibu meninggalkan anak tu tetap ada.. Bukan tak boleh aku nak bawak dia.. Tapi dia lebih rapat dengan abah dia.. Aku takut hari-hari dia cari abah dia. Ya laa.. Aku tinggal dia kat abah dia masa sambung study di UPSI tu masa dia umur 9 bulan boleh jaa.. Seminggu sekali aku balik jenguk dia.. Dia buat tak tahu jaa.. Kalau abah dia pi outstation dalam 3 hari tuu.. Bila abah dia balik tuu.. Peluk sakan ni.. Macam abah dia gi seminggu. Huhuhu.. Aku yang terasa.. Tapi aku faham.. Dia membesar di bawah ketiak abah dia.. Hihihihi.. Kini bila dia dah mula rapat dengan aku.. Aku sekali lagi terpaksa bekerja jauh meninggalkannya.. Teringat aku masa dia lambai2 tangan kat airport.. Aku yang rasa sebak.. Tapi terpaksa senyum sebab tak nak husband aku risau.. Hihihihi.. 

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...