nuffnang adds

Sunday, 2 March 2014

Celcom slow di Sibu Jaya

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. 
Sorry lama aku tak update entry. 1st aku baru nak menyesuaikan diri kat sini. Dengan menumpang laginya. Sekarang ni baru la dapat rumah. Tapi belum masuk lagi. Sebab perlu kemas2 sikit n mop sikit rumah tu. Mujur la ada jugak guru kat sini yang tolong tumpangkan rumah n tolong aku carikan rumah sewa.
Kedua.. Line Celcom kat sini slow yang amat. Aku kan klu guna internet kat laptop aku guna wifi hotspot. Connect dengan handphone aku. Nak bukak facebook pun merangkak inikan pulak la blog aku..

Haa.. Sekarang ni aku pakai broadband wifi maxis. 


Haaa.. Yang kat atas tu la aku pakai.. Tapi tak la laju sangat.. Better dari Celcom la. Haa.. Activation fee RM150. Awal 5 bulan ni aku bayar RM78.. Lepas 5 bulan baru bayar RM88. 20GB. 

Okay.. Nanti aku cerita kisah hidup aku kat sini eek.. Tapi tau2 saja la.. Lambat sikit.. Hihihi..

7 comments:

  1. mmg sakit hati kalau x dpt coverage..

    ReplyDelete
  2. Apa khabar zaza.mcmana keadaan kat sana.cepat2 update story ngajar budak2 kat sn. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik... sini ok.. okey nanti zaza update..

      Delete
  3. assalam kak, ok ke maxis internet di sibujaya tue...kalau ok ingat nak beli satu..hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. maxis ok.. tapi kalau kat dalam rumah kak. kadang ok kadang x.. kalau luar rumah ok jer..

      Delete
  4. assalam kak, ok ke maxis internet di sibujaya tu....kalau ok ingat nak beli satu la..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...