nuffnang adds

Friday, 4 July 2014

Tahun ni tak ada kuih raya?

Assalamualakum... Salam Ramadhan..



Kelmarin my sister in law tanya tahun ni tak ada kuih raya ka? Tahun ni aku tak sempat buat.. Balik dari Sarawak pun lagi 3 hari nak raya.. Huhuhu... Cuti seminggu ja... Selalunya tiap-tiap tahun aku buat 2 jenis kuih raya.. Satu choc chip n satu lagi cornflake with oat.. Bawak balik kat penang sikit... Kat kedah sikit rumah mertua aku.. Tapi tahun ni rasa terkilan jugak sebab tak sempat nak buat kuih raya.. Huhuhu... SORRY... 

8 comments:

  1. tak apa, tengah2 raya tu pun boleh buat kalau rajin za...hew hew hew...salam jumaat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah.. Kalau sempat boleh la buat.. selalunya masa raya berjalan ja... Hihihi..

      Delete
  2. tak sempat buat, tahun ni tempah lah pulak...merasa air tgn org lain hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak.. En.Hubby cakap tak beli kuih raya pun hari ni.. Hehehe..

      Delete
  3. Haaa.... nnti lps raya sblm blk sarawak kena buat la skit... kempunan nnti... kuih raya apa pun tak beli tahun ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah kalau sempat boleh la buat...

      Delete
  4. alah....kuih raya tunjuk la alamatnya..hee..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...