nuffnang adds

Tuesday, 8 July 2014

Chicken and Cheese Paratha Handmade...

Assalamualaikum...

Akiff sejak akhir-akhir ini memang susah nak makan.. Kadang-kadang susu jer... Masa cuti sekolah hari tu aku buatkan Chicken and Cheese Paratha yang Akiff suka sangat makan.. Bahan-bahan memang dah dibeli oleh en hubby..


Hmmm... Senang ja cara membuatnya.. Paratha tu bakar sebelah dulu dengan api yang kecik.. Bila dah kalih tu baru la letak Chicken Ham, Cheese, lada n aregano.. Kalau tak letak aregano pun tak apa.. Bakar la sampai masak.. Jangan sampai hangit.. Hahaha... Lepas tu lipat...


Taraaaaa... Dah jadi... Hihihihi... Cubalah senang jer..

5 comments:

  1. penampakkan imej memang mengiurkan...he he he...

    ReplyDelete
  2. waaa....sungguh menyelerakan. boleh la try buat macam ni juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti boleh bagi aliya rasa.. Hehehe...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...