nuffnang adds

Monday, 9 December 2013

Pesta buku - big bad wolf books.


Hari tu aku dah bagi tau kan kata nak pergi big bad wolf books.. Ok. Sampai saja The Mines keadaan jalan tak la sesak sangat sampai tak boleh masuk.. Kami parking kereta kat dalam bangunan the mines.. Selepas tu pergi bangunan sebelah MIECC cari entry tak jumpa kluar balik.. Berpeluh jugak la.. Kluar jumpa abang parking tu.. Dia cakap masuk balik belah parking MIECC tu entry dia belah kanan sekali ada lif.. Tapi kami tak naik lif pun.. Dah tunggu situ asyik bunyi teeet ja.. Tu belum sampai kat kami. Tu yang bergegas naik tangga..





Waaaaa... Sampai sudah dalam dewan tu.. Punya la besar dia punya dewan.. Aku kata tak boleh lama ni.. Nanti akiff mesti meragam..



Akiff la yang paling excited sekali masuk dalam dewan.. Tak dan 10 minit.. Akiff dah berlari merata dah.. So, sapa yang jadi mangsa.. Abahnya la yang kejar. Mujur hubby bagi chance kat aku nak pilih buku.. Tapi tak senang jugak la nak pilih2.. Belek2.. Bila tengok akiff excited berlari.. Nak kata makan chocolate tak pulak.. Hubby aku cakap kali ni dia lari tak pandang belakang.. JANGAN PANDANG BELAKANG.. Hahaha.. Boleh? Selalunya kalau dia lari tu dia kalih belakang tengok jauh dari kami dia akan stop. Kali ni tidaaaakk.. Mata ni tak boleh hilang pandangan dari tengok dia.. 


Banyak jugak la aku beli buku.. Yang banyaknya buku akiff laa..



Haa.. Cerita pasal keaktifan akiff ni.. Sampai ja rumah.. Keaktifan akiff bertambah sampai sesuatu yang berlaku.. Nanti aku update..
Published with Blogger-droid v2.0.10

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...