nuffnang adds

Tuesday, 31 December 2013

Bye 2013.. Welcome 2014..

Lagi beberapa jam saja lagi kita akan melangkah ke tahun baru. Tahun 2014.. Ku harap tahun hadapan akan bertambah-tambah rezeki untuk family aku.. Amiiin.. Ku harap tahun depan aku dapat posting dekat dengan family dan menjadi guru yang berdedikasi.. Ceeewaah..

Tahun 2013 memberi kenangan yang terindah kepada ku.. Okey.. Aku share gambar tahun ni untuk tatapan semua n aku juga..

Minggu-minggu akhir di UPSI.. With roomate n housemate.. Belah tengah tu Wan.. Belah kiri tu Liney.

Masa ni baru habis final exam..

With classmate.. Di depan tu kak su, tudung maroon tu kak ila n tudung light purple tu kak ja..


Masa ni abah keluar isi minyak akiff amik alih.. Hahaha..



Bersama pelajar2 kesayangan ku masa praktikal..

Masa ni akiff suka ja kena buli dengan ummie.. Hahaha..


Salah seorang pelajar kesayangan aku.. Imran..

Haaa.. Akiff excited bukak hadiah tuu..


Kalau suruh bergambar memang akiff tak kekok..

Gambar masa kat Universal Studio Singapore.

Antara guru-guru yang banyak membantu semasa aku praktikal.. Ada lagi.. Masa ni ada cikgu yg bertugas..

Aku n kawan seangkatan aku masa praktikal.. Zalina.. Nama pun nak dekat sama.. Ada yg cikgu konfius dengan nama kami..

Ni dah punch out.. Dah habis praktikal dah..

Akiff tgh galak nak galas botol air masa ni.


Dah 3 kali aku konvo.. Hihihi.. Kawan yang lain dah lari pi mana ntah.. Yang ni ja dapat terserempak..

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...