nuffnang adds

Thursday, 26 December 2013

Hadiah Birthday 3 series..

Hari tu aku ada cerita pasal surprise birthday yang buat kat FLORA KAFE tu.. Sapa yang belum tau tu boleh la KLIK SINI. Hadiah ja belum bagi.. Hihihi.. Mula dia nak bg yg "sesuatu" tu kan.. Tapi aku rasa lain kali laa... Hadia lain dulu la.. Haaa.. Aku dapat dua hadiah gitu.. Hihihihi..


Haa.. Hubby aku bagi hair dryer kat aku. Dia cakap tak lama dah aku nak masuk keja.. Senang la pagi-pagi tu.. Tak la rambut aku berbuahan tempatan nanti.. Aku memang bangun pagi tuu kena basuh kepala.. Kalau tak mesti aku tak senang duduk.. Rasa gatal n panas di siang  hari..



Haaa.. Yang ni Instant Hijab REESA by Radiusite.. Aku memang dah aim lama dah shawl n hijab kat dalam instagram radiusite ni.. Disebabkan aku tak bekerja so pendamkan saja la hati ni.. Spend untuk benda yang lebih perlu.. Nanti bila dah start kerja.. Siap laa.. Hihihihi... 

4 comments:

  1. best best.. bila dapat hadiah yg betul2 kita perlukan... oo ida basuh rmbut kan lps balik kerja. kang basuh pagi, merah lak punch card. HAHA.. kecuali ade sebab2 tertentu.. kohkohkohhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... Faham tu sebab2 tertentu tuu..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...