nuffnang adds

Friday, 7 September 2012

Hadiah untuk Akiff..

Haa.. Tanggal 4 september 2012, Akiff dah boleh jalan.. Tapi, masih lesen L.. Sebab terhoyong hayang lagi.. Kalau nak tau cerita selanjutnya bolehla baca kat blog hubby aku.. Klik ja kat SINI..

Disebabkan Akiff dah boleh jalan. Abah bukan main suka lagi.. Ummie pun suka jugak.. Hihihi.. 

Ni kat bawah ni hadiah untuk Akiff.. Kereta baru.. Kereta lama tinggal kat kampung, nanti tak payah la nak ngusung.. Buat penuh kereta ja.. Mula-mula aku n hubby pi kedai dekat dengan rumah ja.. Niat hanya nak meninjau dulu, sebab nak pi kedai MANJAKU kat Kajang. Kat situ memang harga murah untuk sesetengah barang.. Pampers Akiff pun aku beli kat situ. Murah jugak la bagi aku..

Tengok lah telatah akiff.. Abah tengah sibuk pasang dia pun sibuk nak tolong jugak..

NI dia sibuk nak buka kotak..

Siap ternganga lagi mulut..


Tengok.. Dah get ready nak pandu uji dah..


Selepas siap di pasang.. Bukan main suka lagi..





2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...