nuffnang adds

Monday, 24 September 2012

8th Giveaway by Umiyumi2

Jom joint GA dari umiyumi2.. Hadiah menarik... Tengok la gambar kat bawah tuu..


Waaa... Sapa rajin n tak rajin pun mesti nak kuali dari TEFAL ni.. Para-para ibu mesti nak kan hadiah ni.. Aku pun bukan main berminat lagi tengok hadiah ni.. Walaupun tak terer masak. Kalau dapat hadiah dari empunya blog pun ok gak.. KLIK SINI ja...

Untuk para-para suami nak hadiah kat isteri pun boleh.. Tak lupa jugak untuk en suami.. Mr Marqis.. Jom la join... Mana tau dapat boleh hadiah kat baby.. Hihihihi..



Syarat-syaratnya :-

1) Penyertaaan dibuka kepada semua pembaca. 


2) Tinggalkan address blog anda beserta email address di ruangan komen post ini. Bagi pembaca yang tidak mempunyai blog anda masih perlu meninggalkan email address di ruangan komen.

3) Bagi pembaca yang ada blog, sila buat post/entry di blog anda tentang GA ini dan sertakan link ke Give Away ini.Link ke GA ini adalah : http://umiyumi2.blogspot.com.au/2012/09/8th-giveaway-ga.html

4) Untuk memberi peluang sebaik2nya kepada pembaca yang mempunyai blog dan yang tidak mempunyai blog, pembaca dengan blog dan yang membuat post & link akan mendapat 2entries utk undian. Pembaca tanpa blog akan mendapat 1  entry.

4) Tarikh tamat GA ialah : tepat jam 12 tgh malam pada 25 September 2012. Pemenang akan diumumkan pada 26 September 2012. 

5) Pemenang akan dipilih secara rawak melalui www.random.org. Pemenang yang berjaya akan dihubungi melalui email. Sekiranya pemenang yang terpilih tidak menjawab email dalam masa tiga (3) hari, kemenangan adalah terbatal dan undian akan dibuat sekali lagi.


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...