nuffnang adds

Thursday, 6 September 2012

Domino's Pizza from hubby..

Kejadian ni berlaku kelmarin tapi hari ni baru berkesempatan nak update.. Tengok bawah tuu.. Waa.. Domino's Pizza.. Yang paling best.. From hubby.. Hihihihi.. Thanks hubby..


My hubby tolong hantar pizza ni sebab kepala gas kat rumah tak boleh pakai. Keluar gas. Dari hari selasa lagi, lepas tu hari rabu tu tak sempat nak pi beli kepala gas. Nak keluar, Akiff bukannya boleh duduk diam dalam kereta. Dalam car seat pun tak mau duduk dah.

Ini lah hasilnya.. Pizza datang ke rumah.. Kesian rider tu tolong hantar masa hujan lebat lagi.. Tak apa laa.. Kerja dia kan..


Hmmm.. Aku tak tau nama apa ni.. Tanya hubby, dia kata dia pun tak tau. Main pilih ja.

Yang ni sedap.. Sebab double layer. Tengah-tengah ada cheese.. Aku kan suka cheese..


Ok laahh.. Selamat menjamu mata.. Ada yang nak pi beli pizza dah lepas keja ni? Kalau ada.. Aku berjaya membuat anda semua mengidam nak pizza.. Tak kira la pizza apa.. Hahahaha...



2 comments:

  1. Lapar balik dah tengok pizza ni! hihihi.. Tapi no no fastfood! hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...