nuffnang adds

Saturday, 9 August 2014

Shower idaman..

Aku sebenarnya mengidamkan bilik air yang cantik macam kat hotel.. Hehehe... Ceewahh.. Ya laaa... Dalam bilik air la tempat nak berangan. Boleh gitu? Hahaha.. Antara ciri-ciri bilik air yang aku suka mesti la shower dia yang best... Rasanya yang mana satu shower idaman hati ampa.. Cer pilih...














Haaa... Shower ni aku suka..sebab boleh berendam sekali.. Tapi tak nak lak nampak view macam tu.. Maluu laa.. Hehehe..




4 comments:

  1. waaaa kak zaza..best kan kalo bilik air cntik cm hotel tu..kehkehkeh..ada shower plak best kann...mau beejam dlm bilik air tu :)) salam kenal kak zaza dr sy blogger mak jemah :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Berejam berangan dalam bilik air tu nanti.. hehehe...

      Delete
  2. Waaa... bestnya...

    Ini macam kalu, tak kuar bilik air pun takpe. Hahahahaaaa

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...