nuffnang adds

Sunday, 24 August 2014

Segmen Blogwalking Pink Ladies 2# : 48 Hour Marathon.


Sapa nak join klik banner kat atas ni..


Segmen ni khas untuk para wanita sahaja.. Hehehe.. Dijalankan selama 48 jam.. Bermula 24 Ogos 2014 (12 .00 p.m - 27 Ogos 2014 (12.00 p.m). Kenapa perempuan dikaitkan dengan "Pink kaler"? Haa... Dah sinonim kut  perempuan dengan pink.. Pink kan sweet.. Hehehe..


10 comments:

  1. Salam singgah dr segmen yg sama ^^

    ReplyDelete
  2. hai singgah sini :D terima kasih sudi join hee
    keep in touch , insyaallah

    jom jalan-jalan dengan ladies yang lain :)
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-pink-ladies-2.html

    ReplyDelete
  3. hai.. selamat bersegmen...

    singgah dr segmen yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

    ReplyDelete
  4. Jom jalan2 :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan. Dari segmen yang sama. Jom singgah blog saya

    ReplyDelete
  6. blogwalking dari segmen yg sama..jemput ke blog Za .. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, blog walking dari segmen yang sama. Jemput singgah blog juga, hehe =D http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

    ReplyDelete
  8. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...