nuffnang adds

Thursday, 19 January 2012

Tart buah DELICIOUS...

Jual.. Jual.. Beli jangan tak beli.. Bisnes jualan TART BUAH kakak-kakak ipar ku. Aku nak tolong promote dan bagi support bisnes kak ipar aku ini. Nampak cantik kan? Nak makan pun SAYANG.. Bak kata kak ipar aku. Buat apa simpan, nak bagi kulat ka? Hihihihi.. Inti jem nenas home made. Memang sedap la. Sebab aku memang suka kuih tart yang depa buat ni. Kalau ikut aku memang DELICIOUS.. Waaaallllla.

Ni kepada sesiapa yang nak buat hantaran atau hadiah amatlah sesuai. Harganya RM47 untuk 50 biji. FREE DELIVERY. Tapi kotak untuk letak tart ni kena beli sendiri la. Kalau nak letak dalam kotak cantik-cantik. Takut nanti sampai makan "seredak" jaa.. 
Kepelbagaian Buah...







Hampa semua boleh request nak satu jenis buah saja ka atau campur.. Terpulang.. Untuk pertanyaan boleh ke http://www.facebook.com/sue.ainis. Sebarang pertanyaan tart ini akan dilayan.. Hihihi.. ATAU boleh klik saja kat my hubby blog. Kut la ada info-info yang tertinggal.. Okey.. Have a Nice Day.. ;)

5 comments:

  1. Laki bini promote! hihi

    One day mayb... =)

    ReplyDelete
  2. hahahaha... ini lah yg dinamakan marketing.. hihihi..

    ReplyDelete
  3. rupa cantek sgt kot.. takut awal2 niat nak buat hantaran dah sampai duk dlm balang ja.. ngeee x sanggup nak bg kat sesap dah hahaha

    ReplyDelete
  4. tgk dah mcm buat dari clay jer.. zaza nyer biskut apa tu? lupa nama..sedap..nak tempah bleh..hihi

    ReplyDelete
  5. clasaad : hahaha.. tu laa.. nak mkn pun sayang..

    mystitchycraft : kuih tart.. memang sedap.. kakak lan buat.. sedap woooo... hihihii..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...