nuffnang adds

Wednesday, 4 January 2012

Cara mengeratkan Silaturrahim antara suami isteri...

Hampa tau tak? Mai daahh.. Macam mami jarum pulak.. Hahahaha.. Ini adalah rutin harian aku bersama suami bila masa terluang.. Satu hari kalau tak bersaing dengan suami aku memang tak sah la.. Nak tau ka? Jeng.. Jeng.. Jeng..

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!


Game ni la aku bersaing setiap hari dengan my hubby..

Hihihi.. Ada sapa-sapa yang fikir lain.
Tak mau. Tak mau. Tak mau macam tuu..

4 comments:

  1. Choiii.. dah TERpk lain dah tadi.. hihi

    ReplyDelete
  2. tak mau.. tak mau macam tuu.. hahahaha..

    ReplyDelete
  3. hek elehhh... saja post gmbar print screen yg point dia tinggi... try print screen yg terbaru tgk... kehkehkeh...

    ReplyDelete
  4. hahahaha.. tu bru letak yg tuu.. blum ltak yg sjuta.. hahahaha.. :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...