nuffnang adds

Monday, 16 January 2012

Shopping..

Assalamualaikum semua...

Setiap kali aku buka laptop mesti "window shopping" dulu. Cuci mata barang yang sedia ada. Tak beli pun. Tengok saja pun dah puas hati. Hihihii. Bukan nak ajak berboros tapi cuma nak share dengan semua. Bershopping dan mendapat diskaun. Aku selalu tengok kat website Groupon ==> ni. Kalau anda recommend dekat kawan-kawan. Boleh dapat RM2.. Tapi kena register dulu la..





Yang ni pun lebih kurang macam Groupon.



2 comments:

  1. Selalu jugak dapat email dari voucher murah macam ni. Ada lagi satu, Milkadeal..... =)

    ReplyDelete
  2. ooo.. ada lagi satu eek? nak tengok lah.. hihihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...