nuffnang adds

Thursday, 26 January 2012

Panorama K.L - Penang - K.L

Dah berhari aku tak update entry.. Kisahnya aku balik kampung.. Tak sempat nak update. Busy la katakan. Kali ni balik kampung aku and family naik keretapi. Nak elak jem pada musim perayaan ni. Ya laa.. Tak sempat nak beli roti.. Huahahaha... Masa balik kampung Hubby aku ambil bilik dan masa balik K.L, Hubby aku amik katil "Double Decker" tu. 

Sepanjang perjalanan sempat gak snap gambar-gambar yang menarik. Jamu-jamu lah mata eek.. Nak dekat sehari jugak la aku nak upload gambar. Dari kelmarin.. Tak boleh. Sambung pulak hari ni.. Enjoy.. ^_^


Yang ni stesen keretapi Ipoh. Cantik kan?



Pemandangan semasa menaiki feri ke Penang.

Gambar ni masa nak balik K.L.

Cantikkan view awan?



Dalam keretapi.



Akiff senyum lebar ja..

Masa balik ke Penang. My hubby ambil yang  bilik punya. Ada shower and toilet g. Satu bilik 2 org (Rm215). Sangat selesa. Akiff pun senang nak meninjau-ninjau kawasan.



Tengok rambut Akiff ditiup angin..

4 comments:

  1. next time balik ambik yang bilik jer laa... lebih privasi, lebih selesa dan lebih best...

    ReplyDelete
  2. boleh la akiff banyak keja sikit. tak gaduh nak usung dia dalam train klu dia tak mau duduk.

    ReplyDelete
  3. eida.. try la nanti.. best..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...