nuffnang adds

Wednesday, 24 September 2014

Taman Anggur Sungai Batu Pahat, Perlis..

Percutian ni En. Hubby aku yang selalu uruskan. Aku main ikut jaa... Kalau bab nak survey bagai terserah pada En. Hubby aku. Aku tak sempat nak survey.. Dah En. Hubby aku yang buat semua..Hehehe... Masa kami pergi Taman Anggur masa ni bukan musim buah anggur. Pokok anggur ni akan berbuah hanya 4 bulan sekali ja.. Mula-mula nak mencari tu punya la payah.. Sepatutnya aku Waze Taman Anggur.. Tapi aku pi Waze Ladang Anggur mana nak jumpa.. Haa.. Sebelum nak sampai Taman Anggur ni. Jumpa simpang nak ke Taman Ular sebelah kanan. Tapi hanpa straight ja...

Aku kongsikan gambar yang sempat aku ambil..







Kalau nak tau cerita n gambar yang best lagi mai klik blog En. Hubby  (klik) aku..

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...