nuffnang adds

Friday, 20 July 2012

TIDUR... ^-^


Tidur ialah keadaan rehat badan semula jadi yang dialam seluruh dunia fauna. Haa.. Petikan ni aku amik kat wikipedia. Nak jadi cerita semalam, aku tengah ngadap laptop n my hubby ni penuh semangat tengok bola pahang lawan kedah.. Tapi kesian... Kedah kalah.. Hihihihi... Tengah ralit aku ngadap laptop n aku ingat my hubby pun tengah kusyuk layan bola la.. Bila aku nak cakap ja, kalih tengok.. Laaaa...

Nak tau? 

Game belum abis my hubby dah ke bulan.. Tengok lah kat bawah tuu..


!

!

!

!

!

!

!

!


Tadaaa... Zoom sikit.


Yang heran tu.. Kenapalah senang tidur. Tengah tengok pun boleh terlena.. Letih sangat kut.. Tapi my hubby  ni memang senang tidur pun.. Dulu masa tengah couple pun aku cakap sorang-sorang ja sebab cik abang dah tido.. Hahahaha.. Rasanya kebanyakan lelaki senang tidur kut.. Kalau pompuan banyak sikit dia nak pikiaq sebelum tidur ni.. Anyway, baby tetap sayangkan abang.. Hihihi.. Jangan marah eekk..

7 comments:

  1. kahkahkahkah... ampeh jaaa... nasib baik tersedar cpt... sekeping gmbar ja sempat snap... hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. padan muka... tu laa.. bola tgk dia..

      Delete
  2. HAHHAHAHAHHA~~ Pasni kene carefull, gerenti markis balas dendam, dok snap gambar k.zaza pulak tgh tido... hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnn....hati2 zaza....

      Delete
    2. tu laa... pas ni kena bjaga2 laa.. hahaha..

      Delete
  3. sib baik time keja x tidoq....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti bila2 kak fariza pegi kat meja dia tengok.. kut la masa duduk pun boleh tido.. yang tu belum lagi la.. hihihihi..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...