nuffnang adds

Wednesday, 18 July 2012

Osaka Cake..

Ada sesiapa yang pernah dengar Osaka Cake? Siapa yang pernah rasa mesti nak lagi kan? Ossaka Cake ni salah satu favourite Akiff.. Akiff kalau kek apa pun dia makan. Dia memang suka makan kek sama dengan abah dia.. "Hantu Kek".. Kita rasa tak sedap pun dia kata sedap.

Kalau sesiapa yang dekat Cheras ni boleh la p cari kat Giant Batu 9, Cheras. Bersebelahan food court.. Kalau kat tempat lain tak tau pulak kat mana. Sila tanya cik Google.. Hihihihi..





Osaka cake ni dalam dia ada cream lembut.. Memang sedap..


Tengok.. Licin Akiff makan sorang..


Osaka cake ni kena makan dalam masa 3 hari. Lepas 3 hari try rasa cream dia ok ka tak, masam ka tak... Tapi kat rumah aku ni tak sampai 3 hari pun. Sehari ja boleh habis.. Hihhihi.. 


2 comments:

  1. tapi mahai la sikit... Akiff mmg ikut abah... pencinta cake... hehhee...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...