nuffnang adds

Thursday, 19 July 2012

Jom Join GA.. ^-^

Nak join GA.. Nak join GA.. Ni 2nd time aku join GA.. 




Kat bawah ni merupakan syarat-syaratnya. Senang kan? Hangpa boleh KLIK SINI untuk join dan kalau nak tahu hadiah yang menarik. Jom join ramai-ramai.. 
^-^


Syarat-syarat yang  Mudah & Senang :

1).Follower dan bukan follower ( nanti bole follow ) bole turut serta

2).Buat n3 tentang giveaway ini di blog masing2 dan linkkan  dekat komen n3 ini.Kalo tak bole komen,tinggalkan jejak dekat ruangan chat...jgn lupa tinggalkan link untuk dijejaki balik.

3).6 + 3 orang pemenang GA ini dipilih dengan cabutan undi.....CABUT dan MENANG (ikut penyertaan yer)

4).Bermula 17/7/2012(4.00pm) hingga 31/7/2012 (12.00 am)


2 comments:

  1. Salam..Jaja dr segmen yg sama... :)
    Jaja dah follow awak...jempot follow Jaja balik.. <3 Salam Perkenalan ye..

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/salam-ramadhan-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam... ok.. done.. thanks.. ;)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...