nuffnang adds

Wednesday, 1 August 2012

Baby Walking Assistant

Akiff dah setahun empat bulan tapi.... Tak boleh berjalan lagi. Mula-mula aku tak la risau sangat coz setiap kanak-kanak ada tahap pembesaran yang berbeza.. Sekarang ni hampir setahun setengah membuat aku risau.. Ayat untuk sedapkan hati ku selalunya.. Tak lama nanti Akiff boleh jalan la.. Yang paling risau abah dia la. 

Tengok kat bawah tu.. Baby walking assistant. Abahnya la beli. Hanya RM28. Hari isnin lepas my hubby ajak p jumpa orang kat TESCO AMPANG selepas buka puasa.. Kak ni dia buat online. Tak ada kedai pun..



Kalau nak boleh tengok kat blog ni. KLIK ja..




Bukan main suka dia bila duk dalam walking assistant..


p/s : Hope Akiff dah boleh jalan masa raya nanti.. ^-^

6 comments:

  1. hahaha... bukan dia nak berjalan sgt... nak bergayut pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dia bergayut baby angkat bg kaki tu lurus skit..

      Delete
  2. zaza masak sup kaki ayam.bg akiff mkn utk kasi kaki n lutut dia kuat.kt slalu buat utk aliya.dia suka makan dgn bubur nasi. :-P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ka? ok.. nanti zaza try buat.. Akiff mmg suka sup..

      Delete
  3. macam buaian pun ada ni... Akiff dah salah guna ni.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. mmg pun dia lebih suka bergayut dari berjalan..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...