nuffnang adds

Thursday, 30 August 2012

Akiff n kereta merah..

Sekarang ni aku ada kat kampung. Cuti lagi katakan.. Memandangkan my hubby outstation ke Sabah. so, aku n akiff stay kat kampung lagi seminggu.. Bukan main seronok lagi bila dia naik kereta merah dia kat luar.. Apa lagi... AKU BEBAS... Hahahaha.. 

Haaa.. Aku nak berkongsi sikit karenah akiff masa naik kereta dia
 ni.. Tengok la gambar kat bawah ni... 




Haaa.. Si comel baju pink ni memang setia peneman akiff.. Akiff memang suka kawan dengan kak cha...



Haaa.. Masa ni akiff hampir bebai dan berputus asa..


Haaaa.. At last.. Akiff berjaya dengan sokongan dari belakang tabir.. Hiiihihi.. Pandai anak ummie. Fikir cara lain pulak.. hahahaha..

2 comments:

  1. Replies
    1. hahaha... sebelum nak kreatif tu dia nangis dulu.. pastu ramai bagi semangat sebab tu dia try kaedah lain.. hahaha..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...