nuffnang adds

Monday, 28 September 2015

Penangan GO SHOP

Hahahaha... Selalu aku duk tengok mak aku and mak mertua aku ja terpengaruh dengan GO SHOP ni.. Tapi yang lawaknya.. Laki aku a.k.a My Hubby pun dah kena penangan ni.. Hahaha... Mulanya aku laaa... Memang dah mengidam lama nak beli benda alah ni... Alaa.. Container yang boleh simpan toto, comforter and selimut yang banyak.. Dalam satu container tu boleh sumbat banyak toto.. Terpegun aku.. Niat di hati nak kemaskan lagi almari aku yang dah semak ni.. Banyak sangat tuala kat rumah aku ni.. Memang tak termuat.. Aku memang sengaja suka buat koleksi tuala. So, siapa-siapa yang datang menginap kat rumah aku ni tak payah bawak tuala.. Pakai ja tuala yang ada..


Ni la namanya compactor living box.. Hanya RM179.. Sebelum ni harga kat GO SHOP RM199..  Sekarang ni dia diskaun lagi.. Apa lagi.. terjebak la..


Haa... Nampak tak? Tak bersusun.. Ada tuala yang aku dah lipat duk terbiar ja kat luar almari ni.. Tak sempat nak menyimpan.. Ni gambar sebelum..


Haaa... Ni selepas.. Kemas sikit.. Container atas tu aku letak tuala.. Nampak macam penuh kan? Padahal boleh muat lagi tuu...

Hmmm.. Nak tengok tak benda apa yang my hubby aku pun terpengaruh? Sat nooo...


Haa... Yang ni la.. HiHome Shower Head.. Rumah sapa yang dia punya shower slow ja boleh la beli ni.. RM99 di GO SHOP.. Shower ni boleh tapis jugak ni.. Dia tapis karat n habuk.. Rumah aku sesuai sangat la.. Kalau balik kampung banyak hari tinggal rumah tu.. Air jadi karat ja bila nak mandi... Mudahnya sekarang nak menjual barang.. Kat TV pun boleh jual.. Dulu Smart Shop.. Sekarang GO SHOP pulak..


5 comments:

  1. Go Shop, duit pon go go go lah.hehehe, ramai gak yg update kan, so far rara masih belum terjebak lg.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. mmg go go go la klu tak terkawal.

      Delete
  2. okeh sep skit koleksi tuala hheheheh..pi tesco jusco mesti cari tuala hahhaha...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...