nuffnang adds

Tuesday, 29 September 2015

Akiff mengajar Azif

Masa ni aku tengah sibuk kat dapur. Suruh si Akiff ni tengokkan adik dia. Sambil tu aku jenguk la kat depan. Patut la.. Si abang tengah mengajar si adik.. Bukan main kushuk lagi adik dengar..


Nampak gaya cikgu versatile mengajar.. Hahaha.. Adik bukan main suka la ada orang melayan dia..


Okey.. Dah tukar kedudukan dah.. Azif memang suka tengok benda yang berwarna dan bergerak.. Sebab tu Azif suka duduk dalam car seat..



Posing sikit..


Ni gambar peacock... Akiff dah boleh harap dah tengok adik dia.. Pujuk adik pun boleh.. Tapi kena jenguk sama la.. Mai gedik dia yang excited tentang sesuatu ka.. Habiss.. Adik pun kemana.. Hahaha..

2 comments:

  1. alaaa.... comelnyer.... pandai abg ajar adik..... adik pun kusyuk nengok,,,,

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...