nuffnang adds

Tuesday, 22 September 2015

Baby Carier Easy Wrap

Dah lama aku cari baby carier yang jenis wrap ni... Hari tu pergi expo baby kat SACC baru jumpa.. Yang ni jenis mudah sikit la.. Dia ada klik kat belakang..


Ni aku buat jenis silang. Baby boleh tidur.. Masa ni Azif selesa ja duduk dalam baby carier ni.. 


Tengok.. Dia boleh pakai dengan dua cara ni.. 


Ni kita boleh buat sling style and wrap style. 





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...