nuffnang adds

Thursday, 27 August 2015

Painting Potret Giveaway by Azhafizah


Yeaah.. Kalau aku dapat hadiah ni kan? Boleh tukar header blog aku.. BERANGAN mesti ada.. Hehehe.. Aku memang suka hasil kreativiti azhafizah ni.. Contest bermula 22hb hingga 30hb Ogos 2015, 11:59pm.. Rasanya dilanjutkan tarikh tutup aku ni.. Kalau tak silap aku hari tu 28hb Ogos..

  
Haa.. Ni haa gambar cheq..

8 comments:

  1. memang menarik kalau dapat tukar header design yang cantik macam ni...hehe....

    ReplyDelete
  2. painting potret ni sangat cantik dan memang sama dengan wajah asal....

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi menyertai Painting Potret Giveaway by Azhafizah. Giveaway telah tamat dan mohon check senarai peserta disini

    http://www.azhafizah.com/2015/08/senarai-nama-peserta-painting-potret.html

    Jika nama tiada dalam senarai, sila komen di kotak komen ye.

    ReplyDelete
  4. wah real sungguh painting ni...ingat comp edit...

    Good luck u!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...