nuffnang adds

Monday, 24 August 2015

Karya Akiff..

Semenjak Akiff masuk tadika ni.. Dia rasa happy ja nak pergi school.. Sebab apa? Ramai kawan dia cakap.. Akiff memang suka berkawan.. Kalau pergi playground.. Dia akan main kalau ramai budak kat situ.. Kalau tak ada orang tu mula la kata tak best la kat sini.. Hahaha..

Haa... Bercakap pasal tadika dia.. Setiap kali Akiff balik dari school dia.. Dia akan bagi hasil kerja yang dia buat masa di tadika.. Dari dia mewarna terkeluar-terkeluar sampai lah sekarang dah pandai mewarna.. Setiap karya yang dia bawak balik.. Aku akan lekat kat dinding bilik dia.. Budak akan happy kalau apa yang dia buat tu dipamerkan..


Ni la hasil karya Akiff.. Macam-macam dia buat.. Kalau kertas dia tak tampal lagi.. Dia akan tanya.. Ummie dah tampal kertas Akiff buat kat school tu?

5 comments:

  1. Wah, kreatif la Akiff nie... Kalau zumal dulu, main cakar2 ja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cakar? terkoyak kertas.. Hahaha..

      Delete
    2. hahaha okey ni lawakkk ,
      hi kak zaliza =)
      aliah baru follow sini since haritu akak ada datng melawat blog aliah =)

      Delete
    3. Thanks.. I follow u back.. Hehehe..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...