nuffnang adds

Thursday, 13 November 2014

Selesai sudah folio PPGB



Akhirnya aku berjaya menyudahkan folio PPGB yang dah lama aku tinggalkan.. Tiba-tiba minggu ni ada Kaunselor PPGB datang. Memandangkan aku dah tinggal lama. Sikit aja lah dia nampak hasilnya. Kebanyakannya Semua dalam laptop yang belum di print.. Memang jenuh la aku nak buat balik. Dengan kajian tindakannya lagi..

Alhamdulillah, habis jugak pagi tadi pukul 4.30 pagi. Aku bangun pukul 2.30 pagi wooo buat benda ni. Fuuuuuhhh... Pecah rekod. Sekarang dah rasa macam batu besar kat kepala aku dah hilang..

7 comments:

  1. Jadi cikgu pun dah mcm student gak... berjaga smpai lewat pagi buat folio... nsb baik dah settle... hehehe... bagus2... tahniah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Mr. Careno.. Hahaha.. Nasib dah abis sebelum cuti..

      Delete
  2. Assalamualaikum......boleh tya tak,laporan bg guru baru tu kne buat harian ye?maksudnye dri masa kita masuk sampai akhir tahun?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam.. ada yang orientasi 3 bulan tu kena buat harian.. dr kita masuk sampai bulan ketiga.. itu apa yg diminta kat saya la..sorry reply lambat..

      Delete
  3. assalamualaikum...boleh beri tunjuk ajar cana nk buat file PPGB ni tak..??sy masih kurang arif dlm membuat file ini..harap you boleh tunjuk ajar...mungkin kita boleh contact thru email ka..??tq kalau sudi membantu...
    fatinhamimi06@gmail.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...