nuffnang adds

Tuesday, 6 October 2015

Peminat Adijuma bawal

Kalau ikutkan dalam almari tu macam-macam tudung aku ada.. Selendang la, bawal la, yang sarung terus laa.. Macam-macam.. Tapi aku lebih selesa pakai tudung jenis bawal lagi. Kalau selendang tu bila rajin nak membelit.. Yang sarung terus tu bila aku rasa aku kena cepat.. Hehehe..

Mula-mula tu tudung Adijuma ni aku suka bila start my BFF dari perlis hadiahkan aku tudung Adijuma ni.. Bila pakai tu... Tudung ni macam terletak ja. Muncung dia pun elok.. Ni istilah-istilah tudung.. Orang pompuan ja tau.. Hahaha... Start dari situ aku dah minat kat Adijuma ni.. 


Ni la yang BFF aku dari Perlis hadiahkan.. Thanks Wan Syafuri.. Nanti hadiah la lagi.. Hahhaha.. Demand kau..

Bila dah masuk sekolah baru pulak.. Ada kawan aku ni jual tudung Adijuma ni.. Apa lagi.. Setiap kali dia tunjuk tudung Adijuma ni aku borong.. Nak pergi butik dia memang tak la.. Sebab aku ni bukan jenis yang suka bersesak dengan orang..


Ni antara koleksi Adijuma aku.. Ada yang dalam bakul lagi.. Masih belum berbasuh lagi...

6 comments:

  1. wah bnyak.. dulu masa yang plain bnyak jue beli borong.. last2 tak pkai sebab asyik tak jadi jer tudung tu.. jenuh hembus2 nak bg muncung.. skrg duk giler shawl chiffon

    ReplyDelete
  2. cantiknyaaaa..suka pula nak cuba

    ReplyDelete
  3. wah !!! kita sama la. hihihi.
    jemput join segmen url CF ye :)

    ReplyDelete
  4. Banyaknya koleksi! Tapi memang design adijuma cantik2!

    ReplyDelete
  5. Ramai betul peminat AJ! Tak dinafikan sebab corak2 tudung bawal AJ memang lawa. :) Bagi peminat tudung bawal, memang tak rugi beli.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...