nuffnang adds

Monday, 20 October 2014

Agaknya kalau Akiff ada adik macam mana eek?

Agaknya kan? Kalau Akiff ada adik macam mana la eek? Bermanja dengan adik dia ka atau sebaliknya... Hmmmm.... Anyways, jom kita tengok gambar cute ni.. Semua gambar ni kakak n adik ja.. Tak ada pun yang abang dengan adik.. Hihihi.. Gambar ni aku ambil dari Facebook..









Sunber : Facebook

14 comments:

  1. Pcl hanya ada anak perempuan, dah besar...blm ada anak lelaki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaza kalau boleh nak baby girl pulak.. sepasang..

      Delete
  2. assalamualaikum zaza...sweetnya...:)

    ReplyDelete
  3. kalau akiff ada adik, mestilah dia sayang sangat dengan adik dia tu sampai orang nak ambil pun x boleh. heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... Harap macam tu la.. Jangan dia jeles dah dengan adik dia...

      Delete
  4. omelll sangat nih.. tak bleh tahan..

    salam kenal dari kak kep from doha ;-))

    ReplyDelete
  5. hehe.. mmg time berkwan mmg baik sungguh..

    ReplyDelete
  6. salam kenal...jemput singgah my blog

    ReplyDelete
  7. aloloso sweet nak nak pic yg last tu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...