nuffnang adds

Saturday, 11 February 2012

Packing barang. :(

Tinggal sehari saja lagi untuk berangkat ke UPSI. Bermula 12 Februari aku akan menjadi Student & weekend wife and ummie. Huhuhuhu.. Pergorbanan yang perlu ku lakukan demi masa depan keluarga. Hampir 99% siap packing. 1% lagi nak cek tgk kot kot ada tertinggal.


Thanks to Kak Farizah merangkap boss my husband. Kesian kat kak fariza. Banyak kan kena cop. Tak pa nanti lan belanja.. Hihihihi..

Alat tulis dan buku nota yang mesti ada untuk jadi student kan?

Kalau orang utara cakap berberan-beran (sesuatu yang banyak dibawa). Banyak betul sampai nak muntah dah luggage tu.

Ini semestinya, bahan cucian baju dan badan. ^-^

Akiff sempat tolong ummie dia kemas barang. Dia tak tau nak kena tinggal nanti.. Huhuhuhu.. (Aku rasa aku yang menangis lebih.)

Dokumen yang perlu dibawa. Kalau tak ada benda ni tak boleh nak daftar ooi..

Of coz la bantal buchuk akiff. Buat hilangkan rindu.

Wahai kawan-kawan doakan saya ya supaya tabah menghadapi cabaran yang mendatang dan mendapat result yang GEMPAK. ^-^ Okey lah.. Time to sleep.. Mengantuk dah.

3 comments:

  1. Student? Sambung bljar ke? Ida ingtkan kak zaza dapat mengajar kat UPSI?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. student dulu.. kena ada diploma pendidikan baru boleh jadi cikgu.. :)

      Delete
  2. Jadi student lorr... lps ni br jadi cikgu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...